Technisch Werken

Handelsgesprekken tussen China en Amerika zijn goed verlopen op dinsdag 8 januari 2019

De handelsgesprekken tussen China en de Verenigde Staten zijn inmiddels afgerond. Dit werd bekend gemaakt op woensdag 9 januari 2019 door Lu Kang. Hij is de woordvoerder van het Chinese ministerie van Buitenlandse Zaken en geeft aan dat het niet lang zal duren voordat de resultaten van het overleg in de media bekend wordt gemaakt. Dit bericht komt volgens sommigen als een verassing. Het leek er namelijk op dat de gesprekken ook op woensdag 9 januari 2019 zouden doorgaan. Het overleg is nu inmiddels afgerond en de eerste tekenen zijn hoopvol.

Sinds maandag is er een overleg gaande tussen Amerika en China. Het overleg is er op gericht om de handelsproblemen tussen beide economische grootmachten op te lossen. De Amerikaanse zakenzender CNBC heeft aangegeven dat er op verschillende punten overeenstemming en toenadering heeft plaatsgevonden tussen China en Amerika. Daarnaast heeft ook de Amerikaanse president Donald Trump via Twitter laten weten dat de gesprekken tussen China en Amerika erg goed zijn verlopen. De beleggers reageerden ook positief op de eerste berichten. Op dinsdag lieten de beurzen in Amerika en Europa al een behoorlijk plus zien.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!