Technisch Werken

Grootste stijging in de woningprijzen in Flevoland, Noord- en Zuid-Holland in 2018

In 2018 is de woningverkoop in Nederland onder druk komen te staan. Er werden niet veel woningen verkocht omdat het aanbod beperkt was. Vanwege het beperkte aanbod en de grote vraag naar woningen zijn de prijzen van woningen in 2018 aanzienlijk gestegen. De stijging in de woningprijzen kwam gemiddeld uit op 9 procent in heel Nederland. Per regio verschilde de toename in de prijs echter sterk. Zo steeg de prijs van woningen in Flevoland, Noord-Holland en Zuid-Holland maar liefst boven de tien procent ten opzichte van 2017.

In de provincie Zeeland werd de kleinste toename in woningwaarde geregistreerd. De toename in de prijs van koopwoningen kwam daar uit op 6 procent. Als men kijkt naar steden dan stegen de prijzen voor woningen in Rotterdam het hardst met 13 procent. In de stad Utrecht nam de woningprijs gemiddeld met 11 procent toe. In 2018 waren de prijzen van woningen in Amsterdam het hoogste. Daar kwam de prijs van een gemiddelde koopwoning uit op 466.000 euro.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!