Technisch Werken

Griekenland krijgt meer steun?

Griekenland blijft een probleemland voor Europa op financieel gebied. Sinds 2010 heeft het land al twee keer internationale financiële hulp gekregen. Het totale bedrag dat Griekenland aan steun heeft gekregen is 240 miljard euro. Ondanks dit grote bedrag is Griekenland nog lang niet uit de crisis. Volgens het IMF zal Griekenland in de periode 2014 en 2015 nog een financieringstekort hebben van 11 miljard euro.

ChristenUnie
De ChristenUnie vindt dat de discussie over een Griekse uittreding uit de euro opnieuw gevoerd moet worden nu minister Dijsselbloem (Financiën) heeft aangekondigd dat het land een derde steunpakket nodig heeft. Dijsselbloem heeft nog geen bedrag genoemd waarmee Griekenland ondersteund zal moeten worden. De aankondiging dat er mogelijk weer geld aan Griekenland wordt verstrekt heeft er voor gezorgd dat Kamerlid Carola Schouten van de ChristenUnie opnieuw wil spreken over een Griekse exit.

Griekenland uit de euro
De ChristenUnie is van mening dat Griekenland beter uit de euro gehaald kan worden. Daarover willen ze graag in debat. Volgens Kamerlid Carola Schouten is een uittreding van Griekenland ook voor Griekenland beter.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met , , ,
Geplaatst in Nieuws