Technisch Werken

Gemiddelde verkoopprijs bestaande koopwoning weer boven drie ton in maart 2019

In de maand maart is de gemiddelde verkoopprijs van bestaande koopwoningen in Nederland opnieuw boven de 300.000 euro gekomen. Dit werd dinsdag 23 april 2019 duidelijk op basis van de cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster over de woningmarkt bekend hebben gemaakt. In maart kwam de gemiddelde verkoopprijs van woningen in Nederland uit op 302.845 euro. Dit is een nieuw record alleen is het verschil niet heel groot ten opzichte van het vorige record. Dat record werd behaald in januari 2019.

Toen steeg de verkoopprijs voor koopwoningen al naar 302.157 euro. Na januari daalde de gemiddelde verkoopprijs voor woningen weer in februari. De daling was echter van korte duur want in maart is de gemiddelde prijs voor woningen weer naar een nieuw hoogtepunt gestegen. Ten opzichte van het dieptepunt in mei 2013 zijn de prijzen in maart met 36,1 procent gestegen. Ten opzichte van maart 2018 zijn de prijzen voor bestaande koopwoningen in Nederland met 7,7 procent gestegen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!