Technisch Werken

Gemeente Borsele heeft meeste elektrische vermogen aan zonnepanelen in 2019

De gemeente Borsele heeft in Nederland het meeste vermogen aan zonnepanelen opgesteld staan. In deze gemeente staat voor 78 megawatt aan zonnepanelen. Dit enorme vermogen aan elektrische energie uit zonnepanelen is voor een groot deel afkomstig uit een zonnepark van 54,5 megawatt dat in 2018 is gebouwd bij de haven van Vlissingen.

Dit grote zonnepark levert een groot aandeel in het duurzaam opgewekte elektrische vermogen ten opzichte van de andere locaties waar zonnepanelen zijn aangebracht. In Borsele zijn namelijk ook woningen voorzien van zonnepanelen alleen zullen die woningen gezamenlijk niet snel het vermogen van het zonnepark kunnen overtreffen. Daarvoor zouden nog veel meer zonnepanelen op daken moeten worden aangebracht.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws