Technisch Werken

FIOD deed inval bij Damen Shipyards in Gorinchem op vrijdag 13 januari 2017

De fiscale opsporingsdienst FIOD heeft op vrijdag 13 januari bij scheepsbouwer Damen Shipyards in Gorinchem een inval gedaan. Het bericht stond in op de website van zakenblad Quote en is maandag 16 januari 2017 bevestigd door een woordvoerder van Damen. Het onderzoek dat FIOD heeft gedaan bij Damen Shipyards betreft een onderzoek naar buitenlandse corruptie. De woordvoerder van Damen geeft aan dat het bedrijf zich niet herkend in het beeld dat op dit moment wordt gegeven. Verder weigerde de woordvoerder om commentaar te geven op de berichtgeving.

Damen Shipyard is een scheepsbouwer die internationaal actief is. Wereldwijd heeft het bedrijf ongeveer negenduizend werknemers op de loonlijst staan. Het bedrijf voert activiteiten uit in 34 landen. Per jaar heeft Damen Shipyards een totaalomzet van ongeveer 2 miljard euro. Het bedrijf is voornamelijk actief in de bouw van vrachtschepen en andere schepen die worden gebruikt voor transport over zee en transport in de binnenwateren. Bij de inval van de FIOD in Gorinchem is de administratie van het bedrijf meegenomen aldus een woordvoerster van het Functioneel Parket van het Openbaar Ministerie.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!