Technisch Werken

Eerste Tesla Model 3 vrijdag 7 juli 2017 geproduceerd

Het eerste productiemodel van de Tesla Model 3 gaat vrijdag zeven juli 2017 van de band rollen. Dit bericht werd bekend gemaakt doormiddel van een tweet van Tesla-topman Elon Musk. Aan het einde van de maand juli 2017 zullen de eerste dertig klanten die een Tesla Model 3 hebben gekocht deze elektrische wagen ontvangen van Tesla.

De Tesla Model 3  voldoet aan alle wettelijke eisen. De productie blijkt echter voorspoedig te verlopen. De productie loopt twee weken voor op schema terwijl eerder nog gesproken werd van productieproblemen met betrekking tot de Tesla Model 3. In de maand augustus zullen volgens de huidige planning in totaal honderd Tesla Model 3 voertuigen worden geproduceerd. In september zullen er meer dan 1.500 worden afgeleverd door de Tesla fabrieken. In totaal heeft Tesla voor het Model 3 ruim 400.000 orders binnen gekregen. De fabrieken van Tesla krijgen het daarom de komende tijd nog zeer druk.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws