Technisch Werken

Eerste 100 nieuwe teksten op Technischwerken.nl in januari 2020

Op woensdag 15 januari 2020 heeft Technischwerken.nl in totaal 7.100 teksten online staan. Dat betekent dat er in januari tot nu toe in totaal ongeveer 100 nieuwe artikelen online zijn gekomen op deze website. De meeste artikelen gaan over de werkgelegenheid in verschillende technische sectoren en het vacatureaanbod. Ook is er veel geschreven over de Wet Arbeidsmarkt in Balans die in 2020 is ingevoerd en nu al merkbare negatieve resultaten achterlaat.

De technische arbeidsmarkt is volop in beweging in 2020. De bouwsector, installatiebranche maar ook in de werktuigbouwkunde zijn actieve sectoren waarin veel gebeurd. Naast de uitwerking van de Wet Arbeidsmarkt in Balans is er ook nog de uitwerking van de PFAS problematiek en de stikstofcrisis. De overheid heeft het de technische sectoren niet makkelijk gemaakt in 2019. Ook in 2020 zijn veel bedrijven gespannen. Een gespannen houding is niet gunstig voor de economie.

Het ondernemersvertrouwen moet toenemen om de economische groei een nieuwe impuls te geven. Daarvoor is kennis nodig maar ook een goede samenwerking tussen bedrijven, uitzendbureaus maar ook de overheid. Technischwerken.nl zal ook in 2020 haar lezers en volgers zo goed mogelijk op de hoogte houden van de ontwikkelingen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!