Technisch Werken

Duurste huizen staan in Blaricum en de goedkoopste in Delfzijl in 2018

De gemeente Blaricum heeft de duurste huizen en heeft op dat gebied Bloemendaal ingehaald. Als men kijkt naar de lijst van Nederlandse gemeenten met de duurste koopwoningen staat Blaricum dus bovenaan. In Blaricum kost een woning gemiddeld ruim 900.000 euro. Dit bericht werd bekend gemaakt door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster op zaterdag 23 maart 2019. Op de tweede plaats staat Laren en op de derde plek komt Bloemendaal in deze lijst. In deze plaatsen kost een woning gemiddeld bijna 800.000 euro.

Er is een groot verschil tussen de prijs van koopwoningen in de duurste en goedkoopste gemeente in Nederland. Dit prijsverschil is in 2018 gestegen naar 760.000 euro. Volgens het CBS is dit bedrag het hoogste verschil dat ooit tussen de goedkoopste en duurste gemeente is gemeten op het gebied van de gemiddelde prijs van woningen. In 2017 was het verschil nog 635.000 euro. De goedkoopste gemeente op het gebied van woningen in het afgelopen jaar was Delfzijl. Daar lag de gemiddelde verkoopprijs op 142.000 euro. Deze prijs is de laagste gemiddelde woningprijs in heel Nederland. In tien andere gemeenten lag de gemiddelde verkoopprijs ook vrij laag namelijk onder de 175.000 euro

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!