Technisch Werken

China stuurt delegatie naar VS voor tekenen eerste deel handelsakkoord op 13 januari 2020

Binnenkort wordt het eerste deel van een handelsovereenkomst tussen China en Amerika getekend. Deze ondertekening zal plaatsvinden in Washington. Functionarissen van China zullen van 13 januari tot 15 januari aanwezig zijn in Amerika voor de ondertekening van het eerste deel van het handelsakkoord. Dit bericht werd bekend gemaakt door de media op basis van een aantal bronnen die niet bij name worden genoemd.

De media bevestigd hiermee een eerder bericht vanuit Donald Trump. De Amerikaanse president had namelijk op Twitter al aangegeven dat het akkoord getekend zou worden op 15 januari 2020. Hoewel de Amerikaanse president hier vrij stellig over was is er vanuit de Chinese regering geen duidelijke reactie gegeven hierop. Nu blijkt dat ook China het bericht onderschrijft. De Chinese vicepremier Liu He zal volgens de berichten het akkoord gaan ondertekenen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!