Technisch Werken

Britse premier May staat nog steeds achter een brexitdeal met EU op woensdag 16 januari 2019

De Britse premier May heeft woensdag 16 januari 2019 een stemming over de mede door haar opgestelde brexitdeal verloren. In het zogenaamde vragenuurtje dat in het Britse Lagerhuis werd gehouden werden vragen gesteld over de vervolgstappen na de nederlaag. De premier van GrootBrittanië heeft tijdens dit vragenuurtje aangegeven dat ze nog steeds graag een deal wil stuiten met de Europese Unie over het vertrek van Groot-Brittannië.

Wat haar betreft zou er een nieuwe deal moeten worden gesloten zodat er een harde brexit wordt voorkomen. Op dit moment geeft de Britse premier aan dat ze niet open staat voor het intrekken van artikel 50. Als artikel 50 zou ingetrokken worden dan zou een brexit niet meer door gaan. Op dit moment wil de Britse premier hier niets van weten. Daarnaast ziet ze ook een no-deal Brexit niet zitten.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!