Technisch Werken

Bouwsector wil woensdag 30 oktober 2019 demonstreren

Niet alleen boeren maken zich zorgen om het strenge stikstofbeleid van de overheid ook de bouwsector is hier bezorgd over. Het blijft niet alleen bij het benoemen van deze zorgen ook de bouwsector heeft namelijk een demonstratie gepland. Deze demonstratie zal plaatsvinden op woensdag 30 oktober op het Malieveld in Den Haag. De bouwbedrijven hebben plannen om het Malieveld vol zetten met “duizend machines”.

In totaal zullen ongeveer 40 organisaties uit de bouw deelnemen aan het protest. Zij zullen proberen zoveel mogelijk de burgers en het verkeer te ontzien tijdens de protesten. Het protest draagt de naam ‘Grond in Verzet’ en verwacht dat er “veel” werknemers uit de bouw-, grond-, waterbouw-, transport- en binnenvaartsector naar het Malieveld komen. Toch is niet bekend hoeveel mensen daadwerkelijk aan het protest deelnemen. Grond in Verzet heeft aangegeven dat ze de richtlijnen van de gemeente Den Haag zal opvolgen en gaat de bouwmachines opstellen volgens de regels van de gemeente.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws