Technisch Werken

Boeren voeren woensdag 18 december opnieuw actie vanwege stikstofcrisis

Volgende week woensdag hebben boeren een nieuwe actie gepland vanwege de stikstofcrisis. Het is nog onduidelijk welke actie de boeren precies in gedachten hebben op 18 december. Vermoedelijk wordt de vorm van de actie pas vlak voor de desbetreffende woensdag bekend gemaakt.

Afgelopen week hadden de boeren al gedreigd met nieuwe acties die rond de Kerst zouden plaatsvinden. De acties zullen gaan plaatsvinden vanwege de inhoud van een brief die minister Schouten aan de Tweede Kamer heeft gestuurd. In deze brief staan afspraken die er met provincies zijn gemaakt over de stikstofmaatregelen. Gisteravond had de actiegroep Farmers Defence Force al overleg over mogelijke acties. Sieta van Keimpema heeft aangegeven dat het overleg tussen de leden van de actiegroep goed is verlopen. Het is echter nog onduidelijk wat er volgende week woensdag gaat gebeuren.

Er werden door Van Keimpema geen details prijsgegeven over de acties. Ze wil geen miscommunicatie en wanorde voorkomen. Wellicht dat er toch geen acties plaatsvinden. Er is namelijk nog overleg tussen de boeren en Rutte begin volgende week. Als dit gesprek goed verloopt zijn de acties van de boeren wellicht weer uit beeld.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!