Technisch Werken

Belangrijk voordeel voor bedrijven in Noord Nederland

De voordelen van deze website voor technische bedrijven in regio Noord Nederland zijn met name gericht op het interactieve dat deze website ambieert. Naarmate de ontwikkeling van de website van Technisch Werken vordert zullen verschillende koppelingen worden gemaakt met online media zoals Twitter en LinkedIn. Hierdoor kunnen bedrijven wanneer ze dat wensen ook via die media op de hoogte worden gesteld van beschikbare personeelsleden in Installatietechniek, Elektrotechniek en de Werktuigbouwkunde.

Met name in de technische branche is het van belang dat bedrijven snel een overzicht hebben van beschikbare personeelsleden. Dit overzicht gaat deze website bieden. We hopen in de toekomst met zoveel mogelijk bedrijven in het noorden van Nederland in contact te kunnen komen.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Geplaatst in Nieuws