Technisch Werken

Amsterdam en Utrecht krijgen de eerste LEGO-winkels in Nederland in 2019

Het bekende speelgoedmerk LEGO gaat twee vestigingen openen in Nederland. In de steden Utrecht en Amsterdam worden de eerste officiële Nederlandse LEGO-winkels geopend. Het is echter nog niet duidelijk waar de winkels precies komen. Het is voor het eerst dat er echt LEGO winkels komen in eigen beheer. In het verleden waren er echter wel franchise-winkels van LEGO in Nederland. Duitsland en Frankrijk hebben wel LEGO-winkels in eigen beheer. Over de gehele wereld heeft LEGO ongeveer 130 officiële winkels. De LEGO-winkels in Amsterdam en Utrecht zullen volledig in legostijl worden ingericht.

De bekende huisstijl van LEGO zal door de klanten duidelijk opgemerkt worden als ze de winkels binnen lopen. Daarnaast zal het assortiment van de LEGO winkels volledig uit LEGO producten bestaan. Het assortiment van LEGO is echter de afgelopen jaren aanzienlijk verbreed. Dat betekent dat er naast de bekende gekleurde plastic blokjes ook andere producenten zijn ontwikkeld tot en met computergames en merchandise. De LEGO-winkels zullen overigens ook bouwwedstrijden organiseren. Ook zijn er mogelijkheden om een eigen LEGO-figuur te maken.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws
Like ons op Facebook!