Technisch Werken

Amerikaanse investeerder koopt in 2019 huurpanden in Amsterdam en Rotterdam

Amerikaanse investeerder Blackstone gaat volgens berichten voor een totaalbedrag van 200 miljoen euro aan huurpanden kopen in de Nederlandse steden Amsterdam en Rotterdam. Deze huurpanden worden door Blackstone overgenomen van particuliere beleggers in Amsterdam en Rotterdam. Dit bericht werd dinsdag 12 maart 2019 gemeld door Het Financieele Dagblad op basis van anonieme bronnen.

Blackstone zou de panden in de maand april in handen krijgen. Het Financieele Dagblad heeft aangegeven dat de transactie bijzonder is. Het komt volgens de financiële krant niet vaak voor dat buitenlandse investeerders op deze wijze hun beleggingsportefeuille uitbouwen. Meestal kopen beleggers bestaande portefeuilles huurwoningen van andere grote partijen op de markt. De Nederlandse huurmarkt wordt de afgelopen jaren steeds vaker opgezocht door grote beleggers uit het buitenland. In 2018 hadden 32 buitenlandse beleggers zo’n 45.000 woningen in bezit.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Nieuws