Technisch Werken

Amerikaanse bank JP Morgan over Europese crisis

James Dimon de topman van de Amerikaanse bank JP Morgan geeft tegen over de Duitse krant Die Welt aan dat Europa het grootste risico vormt voor de wereldeconomie. Het voortduren van de crisis zorgt voor een steeds groter risico. James Dimon schat de kans dat Europa uit de crisis komt op 60 procent. Daarnaast was er een kans van 90 procent dat er een geschikte oplossing wordt gevonden aldus James Dimon.

Volgens hem is het onwaarschijnlijk dat de landen die de euro als munt hebben uit elkaar groeien. “Het zou kunnen dat landen zoals Griekenland eruit stappen. Dit zou slecht zijn, maar het valt te controleren.” Volgens Dimon is er echter wel haast geboden: “We hebben snel een oplossing nodig. Hoe langer het probleem voortduurt, hoe minder kans er is dat we er goed vanaf komen.”

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Geplaatst in Nieuws