Technisch Werken

Aandeel Tesla boven de 500 dollar in januari 2020

Het aandeel van automaker Tesla is verder in waarde gestegen in de tweede week van januari 2020. Deze stijging is het gevolg van een bericht dat een analist op Wall Street zijn prijsdoel fors had verhoogd voor Tesla. Dit deed Analist Colin Rusch op maandag. Hij verhoogde zijn inschatting van het aandeel Tesla van 385 dollar per aandeel naar 612 dollar. De analist is van mening dat de autoproducent een kritische grens heeft weten te bereiken. Daardoor zou Tesla ook beter de eigen uitbreiding financieren.

Inmiddels is het aandeel van Tesla boven 500 dollar beland. Dat is omgerekend ongeveer 448 euro. Ten opzichte van de zomer van 2019 is het aandeel van Tesla 187 procent in waarde gestegen. Afgelopen maandag stond het aandeel van Tesla al snel 6 procent hoger. daardoor kwam de waarde van een Tesla-aandeel uit op ongeveer 510 dollar. Dat is een aanzienlijke verhoging ten opzichte van vorig jaar. Zo stond het aandeel van Tesla op 19 december 2019 nog op 400 dollar.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met ,
Geplaatst in Nieuws