Technisch Werken

Wat is een badkamer verwarming?

Badkamerverwarming zijn alle verwarmingsbronnen die geschikt zijn als verwarmingstoepassing in een badkamer. Doormiddel van badkamerverwarming kan men het klimaat in een badkamer aangenamer maken voor de persoon of personen die de badkamer gebruiken. Volgens auteur Ruud Scholten van TS24.nl moeten badkamerverwarmingsbronnen aan speciale eisen voldoen. Ze moeten tegen de hoge vochtigheidsgraad van badkamers kunnen. TS24 is specialist is op gebied van verwarming en airconditioning. Volgens het bedrijf is badkamerverwarming niet alleen goed voor een behaaglijke temperatuur in een badkamer. Badkamerverwarming heeft namelijk meer voordelen.

Als men bijvoorbeeld infraroodstralers gebruikt wordt schimmelvorming aan muren en plafonds voorkomen. Dat zorgt er ook voor dat badkamers, schoon, fris en hygiënisch blijven. Verder kan badkamerverwarming er ook voor zorgen dat handdoeken worden verwarmd. Dan moet men echter wel specifieke badkamerverwarming gebruiken. Een vakman kan daar meer over vertellen. Voor de installatie van badkamers worden sanitairmonteurs ingezet dat zijn installatiemonteurs of verwarmingsmonteurs van erkende installatiebedrijven. Er is veel werk voor verwarmingsmonteurs de afgelopen jaren. Dat komt onder andere door de energietransitie.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Techniek