Technisch Werken

Technicum zoekt werktuigbouwkundige tekenaars in Friesland in februari 2020

De techniek is volop in beweging in het eerste kwartaal van 2020. Dat blijkt onder andere uit de grote hoeveelheid vacatures op de arbeidsmarkt. Op het gebied van technisch tekenen zijn met name veel vacatures te vinden. Technisch tekenen is een specialisme. Het is daardoor niet eenvoudig om geschikte kandidaten te vinden voor de juiste functie op dit gebied. Gelukkig heeft Technicum veel ervaring op dit gebied. De werktuigbouwkunde is een brede sector met verschillende disciplines. Of het nu gaat om machinebouw, carrosseriebouw, offshore, onderhoudstechniek, procestechniek of jachtbouw, Technicum heeft de mogelijkheid om de geschikte tekenbaan te vinden voor werkzoekende tekenaars.

Toe aan een nieuwe uitdaging?
Het kan voorkomen dat je als tekenaar jezelf verder wil ontwikkelen door bijvoorbeeld mee te denken over het product als een engineer of werkvoorbereider. Technicum heeft vanuit haar opdrachtgevers verschillende vacatures ontvangen waarin een extra aspect aan de functie tekenaar wordt toegevoegd. Hierdoor ontstaat functieverbreding en dus meer uitdaging. Technicum kan als geen ander meedenken over opleidingen en cursussen op het gebied van tekenen en enginering. De medewerkers van Technicum zijn ervaren en weten veel over de techniek. Daardoor kunnen ze meedenken over oplossingen in loopbaanvraagstukken.

Vacatures van Technicum
Ben je benieuwd naar het vacatureoverzicht van Technicum klik dan op de knop vacatures Technicum in de menubalk.

Deel dit artikel!

Als senior intercedent bij een groot technisch uitzendbureau is Pieter Geertsma verantwoordelijk voor het bemiddelen van personeel in het marktsegment werktuigbouwkunde. Daarnaast is hij landelijk aanspreekpunt voor vragen over dit marktsegment en de ontwikkelingen die daarin plaatsvinden. Door intensieve samenwerking met interne en externe collega’s heeft hij een goed beeld van de totale technische markt. Hierdoor krijgt hij naast nieuws over techniek, innovaties en arbeidsmarkt ook actuele vacatures binnen.

Getagd met
Geplaatst in Solliciteren